Wednesday, September 12, 2012
Nagy Zsuzsa: Pástétomok, szendvicskrémek - Jelenlegi ára: 1 000 Ft
A szendvics talán a legegyszerűbb gyorsétel, az étrendünk egyik alapétele. Általában minden szendvics (akár nyitott, akár több rétegű) alapanyaga egy szendvicskrém, pástétom vagy egy érdekes töltelék, amelyekkel nem csupán szürke hétköznapokon készíthetünk valami gyors harapnivalót, de különleges parti, illetve vendégváró ételekké is varázsolhatjuk őket.
A szupermarketekben egyre több késztermék vásárolható ? de ha óvatosan elolvassuk az apró betűs hozzávalókat, szinte lehetetlen olyan terméket kapni, amiben ne lenne tartósítószer, szintetikus színezék, túl sok só, cukor vagy zsír. A jó hír azonban az, hogy szendvicskrémeket, pástétomokat nagyon könnyen saját magunk is tudunk készíteni friss, általunk kiválasztott (vagy termelt! ) termékekből, amelyek só, zsír, cukor tartalmát tudjuk kontrolálni.
A receptfüzet-sorozat második kötetének receptjei segítséget kínálnak a tej-, tojásallergiával küzdők, a szív- és érrendszeri betegségben és csontritkulás miatt szenvedők, a cukorbetegek, allergiások és candidás betegek részére.
145 x 210 mm, puha kötés, 80 oldal
Oltalom Alapítvány, Budapest, 2003
Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2012-10-01 07:50
. Nagy Zsuzsa: Pástétomok, szendvicskrémek - Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment